Млечна салата с аспержи

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
31/07/2019
"Не се чудете как точно да приготвите аспержи - а забъркайте една млечна салата - така са най-вкусни "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо178
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се сваряват на пара, потапят се в студена вода и се подсушават.

Режат се на парчета и се охлаждат.

В купа се смесват аспержите с всички подправки.

Оставя се в хладилник за 2 часа.

Накрая се поднасят като млечна салата или гарнитура за месо.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар