Солено руло с тиквички и крема сирене

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
151
685
933
45
1
25/07/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 532
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките ги настъргваме, посоляваме и оставяме за 30 минути да се отцедят от водата. След което към тях добавяме яйцата, копъра, сиренето, черен пипер, брашното и 2 с.л. олио.

Печем готовата смес върху намазнена хартия за печене, докато се получи коричка отгоре на нашия блат от тиквички.

Когато е опечен, настъргваме кашкавала отгоре и намазваме с крема сиренето. Поръсваме с ригана и редим нарязаната мортадела отгоре.

Накрая навиваме соленото руло от тиквички и го махаме от хартията. Да ви е сладко!

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар