Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран бирен кашкавал

Паниран бирен кашкавал

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921359
Паниран бирен кашкавал1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими продукти

  • кашкавал - 350 г
  • масло - 1 ч.л. разтопено
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 3 с.л.
  • бира - 1 с.л.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • черен пипер
  • горчица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на правоъгълни парчета с дължина 7 см и ширина 2 см и ги поръсете с черен пипер.

От бирата, брашното, солта, горчицата и разбитите жълтъци се приготвя смес, която се разбърква с отделно разбитите на сняг белтъци.

Потапяйте всяко кашкавалче в сместа и ги изпържете в сгорещена мазнина. След тях в мазнината изпържете за кратко и стръкчета магданоз.

Рейтинг

4.6
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: