Печена риба с магданоз

11/08/2019
"Връзка магданоз - това е всичко, от което се нуждаете, за да получите вкусна печена риба "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо116
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете с масло една тавичка, поръсете дъното ѝ с изчистения, измит и ситно накълцан магданоз и отгоре поставете рибата, нарязана на парчета или цяла, ако е по-дребна.

Прибавете виното, прясно изцедения лимонов сок, солта, червения пипер, доматите и маслото на малки парченца и печете ястието в гореща фурна около 15 мин.

Преди да поднесете печената риба, добавете в соса ѝ натрошения сухар и малко от ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар