Пилешки руладини с кайма

15/08/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо51
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се запържва в сгорещения зехтин, добавят се виното и бренди и се оставя да се задуши за 15 минути на слаб огън.

След това каймата се вади, а сосът се запазва.

Яйцето се разбива със захарта и млякото, добавя се от запазения сос и се вари до сгъстяване.

Филетата се посоляват и върху всяко се слага част от задушената кайма, завиват се на рула и се намазват с горчица.

Нареждат се всички руладини в намаслена тава и се пекат за 20 минути в умерена фурна. Сервират се със соса. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар