Пилешки руладини с кайма

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
15/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо319
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се запържва в сгорещения зехтин, добавят се виното и бренди и се оставя да се задуши за 15 минути на слаб огън.

След това каймата се вади, а сосът се запазва.

Яйцето се разбива със захарта и млякото, добавя се от запазения сос и се вари до сгъстяване.

Филетата се посоляват и върху всяко се слага част от задушената кайма, завиват се на рула и се намазват с горчица.

Нареждат се всички руладини в намаслена тава и се пекат за 20 минути в умерена фурна. Сервират се със соса.

Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
11.99 лв.
Виж ››

Дребните удобства са тези, които превръщат ежедневното готвене в истинско удоволствие, затова не пропускайте да се сдобиете с този практичен комплект кухненска ножица с дъска

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар