Моите домашни дюнери

ГеновеваГеновеваЧирак65115195
11/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо445
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме си картофи по селски. Нарязваме си домата, краставиците и луканков колбас на тънки и къси ивици.

Приготвяме чеснов сос, като в купичка объркваме киселото мляко, майонезата и чесъна. След като сме приготвили всичко това, го нагласяме да е близо до нас, за да ни е удобно и слагаме грил тиган на котлона.

Когато се затопли тиганът, слагаме 1/3 от колбаса в него, разбъркваме и избутваме всичко в единия край, за да може да сложим питка за дюнер в него, за да се затопли.

Затопляме я за около минута от едната страна и я обръщаме да я затоплим за толкова и от другата страна.

След като е готова, я слагаме върху голяма, плитка чиния и я намазваме с чесновия сос хубаво, след това слагаме колбаса и по 1/3-та от доматите и краставицата и картофите по селски.

Накрая слагаме с лъжичка пак от чесновия сос и барбекю сос също. Всичко това го повтаряме и за да приготвим другите дюнери. Завиваме и консумираме домашните дюнери топли. Да ви е сладко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар