Гаспачо от Андалусия

Янка ГорановаЯнка ГорановаНовак
17/08/2019
"Кулинарен парадокс - най-вкусното гаспачо от Андалусия се прави с български домати и краставици "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо65
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се накисва в толкова вода, колкото да я поеме, и след намачкване да стане на гъста каша.

Добавят се оцет, наситнените домати, зелената чушка, чесъна и всичко се пасира, докато се получи пюре.

Овкусява се със сол на вкус и се налива зехтин, разбърква се и пюрето се оставя в хладилник.

Сервира се в дълбока купичка /супник/, като около него в малки купички се слагат нарязани зеленчуци – краставица, лук, червена чушка, зелена чушка и домат.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар