Зеленчукова разядка

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
09/07/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо422
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета, посолете ги, оставете ги за 30 мин., след което ги измийте, отцедете и подсушете добре.

Изпържете ги в част от олиото, като в края на пърженето добавете ситно нарязания лук и когато стане кристален, дръпнете тигана от котлона и оставете сместа да изстине.

Обелете ябълката, напръскайте я с лимоновия сок, обелете и яйцата, нарежете ги на малки кубчета и ги смесете.

Доматите накълцайте на парченца, леко ги изпържете в останалото олио, изчакайте ги да изстинат и ги смесете с патладжаните, лука, ябълката и яйцата.

Добавете счукания на кашица чесън и сол на вкус, залейте с майонезата и разбъркайте разядката, като преди да я поднесете, я украсете с резени домат и клонки магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар