Ирландско стю

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
79
46
19/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 786
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета, като преди това внимателно го изчистите от всички тлъстини. Картофите, лукът, морковите и целината се нарязват на средно големи парчета.

В подходящ дълбок съд се редят първо лукът, целината и месото, а после се покриват с картофите. Добавят се подправките на вкус и се залива с вода, достатъчна да покрие продуктите.

Варите ястието на слаб огън, като обирате от време на време мазнината. Приблизителното време за приготвяне е 180 минути.

Преди поднасяне поръсете с малко магданоз.

Чук за месо с брадвичка-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
8.50 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар