Омлетени рулца

21/08/2019
"Апетитно предястие, приготвено лесно и без някакви специални усилия "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо166
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Две яйца и две лъжици вода се разбиват. Поръсват се със сол и черен пипер. Омлетът се изпържва от едната страна на средна температура, като се добавя 1 с.л. пармезан.

Обръща се и се доипържва. Действията се повтарят и с останалите яйца до получаване на общо 4 омлета.

Два омлета се намазват със зелено песто. Отгоре се добавят резените бекон. Навиват се рула, които се нарязват на по 5 парчета.

Моцарелата се нарязва на кръгчета. Босилекът се накълцва. Останалите 2 омлета се намазват с червеното песто, а отгоре се подреждат парчетата моцарела и се поръсват с босилека. Завиват се рула, които се нарязват на по 5 парчета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар