Вкусни пържени кюфтенца с кашкавал

26/06/2019
"Как да познаете, че кюфтенцата са приготвени с много мерак - когато видите, че някоя добра душа им е прибавила кашкавалче "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 398
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете каймата в дълбока купа, добавете ситно нарязаните лук и чесън, почистеното и накълцано на дребно люто чушле, горчицата и яйцето.

Поръсете с галетата, овкусете с черен пипер и сол на вкус, омесете добре каймата и направете от нея 12 кюфтенца.

В средата на всяко мушнете малко от нарязания на кубчетата кашкавал, отново ги оформете, приплеснете ги леко и ги изпържете в сгорещения зехтин, докато станат златисти.

Поднесете кюфтенцата с прясна салата или пържени картофи.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар