Кюфтета от гъби на тиган

Марио НиколовМарио НиколовНовак
26/06/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват добре, изрязват се на дребно и се задушават в малко вода до омекване, оставят се да изстинат и се смилат.

Към получената каша се прибавят предварително накиснатият в прясното мляко хляб, пюрираните картофи, част от яйцата и подправките.

От сместа се оформят кюфтета, които се овалват последователно в брашното, галетата и останалите разбити яйца и се пържат от двете страни в загрятата мазнина.

Поднасят се със салата според сезона.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар