Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата в дълбока купа. Към тях добавяме червения пипер и солта.
Отваряме капака на уреда и поставяме маслото. Натискаме бутона MENU, избираме програмата за готвене BOIL. Задаваме като време 8 минути.
Изчакваме да се разтопи маслото и след това си добавяме яйчената смес.
Затваряме си капака и когато готвенето свърши мултикукърът автоматично преминава в режим KEEP WARM.
Ако искаме към омлета да си прибавим сирене или колбас, натрошаваме или нарязваме на ситно и ги добавяме към сместа , като след това изсипваме в уреда.
При изваждането си помагаме с дървени уреди, за да не надраскаме самата купа на уреда.
Когато извадим омлета може да сервираме прегънат на две, а може и така.