Панирани хапки от кашкавал и сирене

23/06/2019
Анабел
отАнабелНовак254
"Перфектното бирено мезе идва на трапезата ви под формата на свежи панирани хапки от кашкавал и сирене "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 537
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За панирането на кашкавала и сиренето е необходимо те да се срежат на цяла плочка или направо на хапки.

След това се поставят във фризера за да се стегнат, но не и да замръзват.

В купа се разбиват яйцата и към тях се прибавя половината от браното.

Нарязаните кашкавалчета и сиренца първо се овалват в останалото брашно, след което се потапят и овалват в яйчената панировка.

Изпържват се в сгорещено олио, като по втеме на пърженето се обръщат, за да придобият златист загар от всякъде.

Не бива да се прекалява с пърженето, за да не се разтекат.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар