Марината за месо от глиган

19/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете водата и добавете оцета, едро нарязаните скилидки чесън, майорана, солта и зърната кориандър, карамфил, хвойна и черен пипер.

Оставате маринатата да къкри на по-тих огън около 15 мин., след което я охладете напълно и залейте подготвеното дивечово месо за 24 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар