Френски кюфтета от пилешки дробчета

21/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо97
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите дробчета се заливат с вода и се поставят на котлона. Оставят се да се варят 3 – 5 минути, след това се отцеждат от водата, охлаждат се и се пасират.

Прегвърлят се в дълбок съд и се смесват с едно леко рабито яйце, накиснатия в прясно мляко и изстискан хляб и настъргания кашкавал. Поръсват се с черен пипер и сол на вкус. От сместа се оформят кюфтенца.

Останалите яйца се разбиват. Всяко кюфтенце се потапя първо в яйцата, а после се овалва в галета.

Изпържват се в олио за няколко минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар