Класически сос Тартар

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
28/01/2013
"Една рецепта, която има място във всеки домакински тефтeр с любими ястия, сосове и гозби!"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27 106
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Риба

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно краставичките, белтъка от твърдо свареното яйце и лука. Смесваме с майонезата, виното, горчицата и подправяме с черен пипер и сол на вкус.

Разбъркваме хубаво. По желание към сос Тартар може да се добави ситно нарязан магданоз или копър.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар