Ezine.bg»Рецепти»Закуски и печива»Тиганици»Кето тиганици със спанак и кашкавал

Кето тиганици със спанак и кашкавал

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k5
Кето тиганици със спанак и кашкавал
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Диетата не е причина да не ядете баница, просто трябва да приготвите тази кето баница"

Необходими продукти

  • яйца - 2 бр.
  • спанак - 1 шепа, нарязан
  • кашкавал - 50 г настърган
  • бакпулвер - 1 к.л.
  • сол - 1 щипка
  • брашно от елда - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата с щипка сол. Разбърква се с телена бъркалка. Добавя се нарязан спанак, моят беше замразен.

Прибавят се и настърган кашкавал, бакпулвер и брашно от елда. Разбърква се гъста каша.

В загрят тиган, намазан с олио, сипваме една пълна супена лъжица. Печем тиганичките от двете страни на 5 степен до златисто.

От това тесто излизат 4 бр., за повече увеличете продуктите. Най-вкусните здравословни тиганички или малки палачинки!

Опитайте и вие Кето тиганици със спанак и кашкавал!

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: