Кето тиганици със спанак и кашкавал

19/06/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
"Диетата не е причина да не ядете баница, просто трябва да приготвите тази кето баница "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо461
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата с щипка сол. Разбърква се с телена бъркалка. Добавя се нарязан спанак, моят беше замразен.

Прибавят се и настърган кашкавал, бакпулвер и брашно от елда. Разбърква се гъста каша.

В загрят тиган, намазан с олио, сипваме една пълна супена лъжица. Печем тиганичките от двете страни на 5 степен до златисто.

От това тесто излизат 4 бр., за повече увеличете продуктите. Най-вкусните здравословни тиганички или малки палачинки! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар