Сос Англез

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
13/11/2007
"Най-добрият избор за варени и задушени меса винаги е бил и си остава сос Англез "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 990
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се бешамел от маслото, брашното и млякото. Разрежда се с бульона. Към соса се добавят четирите белтъка, сварени и нарязани на ситно и четирите жълтъка на ситно пюре. Разбърква се добре.

Поднася се към варени птици и варени меса.

Двойно емайлирана касерола 14 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Двойно емайлирана касерола 14 см
8.40 лв.
Виж ››

Малка емайлирана касерола, удобна за приготвянето на по-малко количество храна или сосове за основни ястия. Има незалепващо покритие, което подпомага лесното почистване. Емайлираната касерола е вашето решение за бързо и вкусно готвене.

Рейтинг

5 0
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар