Пиле пане с пармиджано

11/09/2019
"А има ястия, за които си заслужава да забравим за всякакви диети "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо111
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките гърди от двете страни, оваляйте ги първо в брашното, после в разбитото с млякото яйце и накрая в галета, смесена с пармиджано и накълцания магданоз.

Наредете ги върху чиния, покрийте ги с прозрачно фолио, притиснете ги с тежест и ги оставете в хладилника за 30 мин.

В тиган затоплете зехтина, добавете маслото и изпържете пилешките гърди от всички страни, докато получат златиста коричка.

Вкусно Пиле пане с пармиджано!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар