Пиле пане с пармиджано

11/09/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките гърди от двете страни, оваляйте ги първо в брашното, после в разбитото с млякото яйце и накрая в галета, смесена с пармиджано и накълцания магданоз.

Наредете ги върху чиния, покрийте ги с прозрачно фолио, притиснете ги с тежест и ги оставете в хладилника за 30 мин.

В тиган затоплете зехтина, добавете маслото и изпържете пилешките гърди от всички страни, докато получат златиста коричка.

Вкусно Пиле пане с пармиджано! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар