Начин на приготвяне
Разбийте изварата със захарта и омекналото масло, добавете разбитата в отделен съд сметана и стафидите, предварително накиснати в бренди, и разбъркайте хубаво крема.
В продълговата тавичка наредете слой бисквити, отгоре намажете с част от изварения крем, покрийте с нов слой бисквити, намажете и тях с крем и т.н, като завършите с бисквити и поставете тортата за 24 часа в хладилника.
На другия ден разтопете маслото за глазурата, добавете млякото, какаото и захарта и кипнете сместа, като разбърквате енергично, залейте тортата и я върнете за два часа в хладилника, преди да я сервирате. По желание може да украсите бисквитената торта допълнително с кокос или според въображението си.
Бележка: Ако тортата ви е нужна по-скоро, то тогава потапяйте бисквитите в леко затоплено прясно мляко, преди да ги наредите.