Апетитна царевична крем супа

03/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо257
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Супа

Начин на приготвяне

Разтопете маслото в тенджера с дебело дъно и запържете в него дребно нарязаните кромид и праз, добавете накълцаните люти чушки и задушавайте още 1 мин.

Сипете царевицата, налейте бульона и млякото и сложете супата да заври на силен огън, след което го намалете и я варете без капак 20 мин., докато царевицата омекне.

Извадете няколко лъжици царевични зърна, пасирайте останалата супа, подправете я на вкус със сол и бял пипер и върнете обратно отделените зърна.

Разпределете готовата кремсупа на порции, сложете на всяка по лъжица сметана и поръсете отгоре с наситнената червена чушка.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар