Начин на приготвяне
Сгорещете 50 г масло, задушете в него накълцания лук и гъбите, нарязани на ивички, прибавете ситно нарязания магданоз, поръсете с черен пипер, посолете и оставете сместа да изстине.
Разделете лист пергаментова хартия или фолио на 4 квадрата, достатъчно големи, за да можете да завиете котлетите, и наредете върху всеки лист едно върху друго резен шунка, смес от гъбите и лука, леко запечен на грил тиган от двете страни и изстинал котлет, пак гъби и лук, втори резен шунка и увийте на пакетче.
Сложете облечените свински котлети в тавичка, залейте ги с останалото горещо масло и ги запечете в силна фурна около 10 мин., като по време на печенето, ги поливайте с образувалия се сос.