Начин на приготвяне
В купа изсипваме ягодовото нишесте, заедно с три супени лъжици кристална захар. Към сухите съставки прибавяме 5 супени лъжици прясно мляко и разбъркваме добре, докато се разтвори напълно захарта.
В тенджера изсипваме останалото прясно мляко и чакаме да заври. Веднага щом млякото заври, прибавяме нишестето, като бъркаме, за да не загори.
Готвим за около 5 минути или докато стегне нашия крем за торта. В тава подреждаме бисквитите и покриваме с крем, редим до изчерпване на крема, като завършваме с него.
Оставяме на страна, за да се стегне леко нишестето. Покриваме домашната бисквитена торта със сладко от ягоди и череши, разпределяме по цялата повърхност, след това поръсваме с наситнени орехи.
Коментари