Селско Капрезе с домашно овче сирене

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
242
4
12/05/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо229
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измит розов домат се нарязва на тънки ленти като ветрило.

Класическото Капрезе се приготвя с моцарела, ние си имаме домашно овче сирене.

Нарязва се сиренето на тънки филийки и във всеки прорез на домата се поставя филийка овче сирене.

Намазва се с босилково песто всеки резен и поливаме със струя зехтин.

Капрезето с овче сирене се сервира с охладено и е страхотно предястия.

Добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Геновева
Геновева
12.05.2019 22:08
Розово домати с овче сирене... просто перфектната комбинация!
0
0