Пастет от мозък

14/05/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак405
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо15 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • телешки мозък - 300 г
  • олио - 1 с.л.
  • сол - щипка
  • оцет - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкият мозък се измива и се вари във вода 6-7 минути, като се прибавя оцетът.

Изважда се и се оставя да се отцеди от водата.

Ако има ципи, те се отстраняват.

Посолява се, прибавя се олиото и пастетът се разбива.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар