Замразен зелен фасул (или зелен грах) с масло

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
790
94
14/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо363
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 1 пакет (замразен) или зелен грах
  • растително масло - 2 с.л.
  • краве масло - 30 г
  • сол
  • магданоз
  • копър - за граха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Растителното масло и 1 чаена чаша вода се кипват и в кипяща смес се изсипва неразмразеният зелен фасул (грах).

Задушава се на тих огън 12-15 мин.

Посолява се, отцежда се и се залива с разтопеното краве масло.

Наръсва се с магданоз.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар