Замразен зелен фасул (или зелен грах) с масло

14/05/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак401
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо38
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 1 пакет (замразен) или зелен грах
  • растително масло - 2 с.л.
  • краве масло - 30 г
  • сол
  • магданоз
  • копър - за граха
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Растителното масло и 1 чаена чаша вода се кипват и в кипяща смес се изсипва неразмразеният зелен фасул (грах).

Задушава се на тих огън 12-15 мин.

Посолява се, отцежда се и се залива с разтопеното краве масло.

Наръсва се с магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар