Начин на приготвяне
Изваждаме замразените броколи (200 г) от фризера.
Картофите белим, измиваме и нарязваме на едри парчета. Слагаме картофите в тенджерка и наливаме топла вода. Ръсваме щипка сол и подправка куркума. Сваряваме картофите до готовност, като внимаваме да не преварим.
Една-две минути преди да свалим от котлона, прибавяме при картофите замразените броколи.
Като се поварят, картофите и броколите пресипваме в голяма цедка и оставяме да се отцедят добре от водата, в която са се варили.
Отцедените зеленчуци сипваме в чиния и овкусяваме с хималайска сол, зехтин и ябълков оцет на вкус.
Прибавяме наситнен зелен копър и почистен и нарязан зелен лук към нашата картофена салата.
Сервираме картофената салата с броколи топла или охладена по вкус.