Хлебче с бира и маслини

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
25/04/2019
"Толкова е вкусен, че спокойно може да си го приготвяме всеки ден и няма да ни омръзне "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо180
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се сипват двата вида брашно и оформяме кладенче в средата. Наливат се топла бира, олио, двата вида набухватели и сол.

Маслините се нарязват на парчета и се смесват в тестото. Накрая добавяме и нарязани листа пресен джоджен, разбърква се на гъсто тесто и сипваме в малка правоъгълна форма за кекс, върху хартия за печене.

Поръсваме хлебчето с микс от семена и печем в загрята фурна на 180 градуса до суха клечка, около 35-40 минути.

Извадете и охладете, тогава нарежете. Аз малко избързах и нарязах хляба, докато беше още горещ. Може да добавите още сирене, лук, колбас и други продукти. Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар