Таралеж от пълнено ръжено хлебче

17/04/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С тънък нож изрежете внимателно кората от всички страни и разделете хлебчето по дължина на три парчета.

Намажете първото парче с пастет, хубаво разбит с настъргания кашкавал, маслото, черния пипер и добре размачканото яйце.

Второто парче намажете с половината крема сирене, захлупете с третото и намажете обилно хлебчето отгоре със смес от майонезата, останалото сирене, горчицата и сока от изцедения лимон.

Заострете малко единия край на хлебчето, като муцунка на таралеж, покрийте го отгоре с тънки перца лук и го сервирайте студено, като го нарежете на филии.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар