Таралеж от пълнено ръжено хлебче

17/04/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С тънък нож изрежете внимателно кората от всички страни и разделете хлебчето по дължина на три парчета.

Намажете първото парче с пастет, хубаво разбит с настъргания кашкавал, маслото, черния пипер и добре размачканото яйце.

Второто парче намажете с половината крема сирене, захлупете с третото и намажете обилно хлебчето отгоре със смес от майонезата, останалото сирене, горчицата и сока от изцедения лимон.

Заострете малко единия край на хлебчето, като муцунка на таралеж, покрийте го отгоре с тънки перца лук и го сервирайте студено, като го нарежете на филии.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар