Лесна млечна баница

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
301
25
9
24/04/2013
"Станете един час по-рано и изненадайте семейството си с вкусна закуска "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 585
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Корите се нареждат в тавичка. Поръсват се с разтопено масло и се запичат до зачервяване. Натрошават се и се оставят да изстинат.

Яйцата се разбиват, прибавя се затопленото прясно мляко, в което е разтворена захарта. Разбърква се на огъня, докато кипне и се заливат корите.

Баницата се пече в умерена фурна. След като изстине се поръсва с пудрата захар, размесена с ванилията.

Точилка за баници, тутманици и баклави - 43 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Точилка за баници, тутманици и баклави - 43 см
17.50 лв.
Виж ››

Много удобна и практична дървена точилка, с която ще разточите вкусни баници

Рейтинг

5 2
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар