Пикантен сос за варени и печени меса

01/04/2019
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо206
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Пасирайте магданоза, чесъна, чушките, пюрето и оцета и получената гъста маса разбийте на ръка с олио като майонеза.

Сосът е готов, когато е поел достатъчно олио и е добил вид на айвар.

Може да сложите соса в буркан и да го съхранявате на студено до три месеца.

Поднася се като гарнитура към студени или топли, варени или печени меса.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар