Пикантен сос за варени и печени меса

01/04/2019
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо151
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасирайте магданоза, чесъна, чушките, пюрето и оцета и получената гъста маса разбийте на ръка с олио като майонеза.

Сосът е готов, когато е поел достатъчно олио и е добил вид на айвар.

Може да сложите соса в буркан и да го съхранявате на студено до три месеца.

Поднася се като гарнитура към студени или топли, варени или печени меса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар