Бобена салата с ябълка и червено цвекло

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
239
4
28/03/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо463
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червен боб от консерва се отцежда и сипва в купа. Добавя се нарязана на кубчета ябълка, сварено цвекло и обелена малка глава червен лук.

Накрая се прибавя и нарязано и обелено сварено яйце. Разбърква се и овкусяваме с зехтин, балсамов оцет, майонеза и ако искате, още малко сол на вкус.

Разбърква се и поднасяме готовата бобена салата, поръсена с нарязан магданоз! Страхотна идея за салата или гарнитура.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар