Бански суджук

МарияМария
Новак
301
5
4
26/11/2015
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 916
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и карантията се нарязват и смилат. Поръсват се с подправките и се омесва кайма. Тя се разстила на тънък пласт и се оставя на хладно за 12 часа.

С полученото се пълнят здрави свински черва, които преди това са били измити и изкиснати с подкислена вода.

Напълнените черва се връзват с канап и се очакват на сухо и проветриво място. Когато е още суров, суджукът се пече на скара или фурна. Поднася се с червено вино.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар