Сьомга на фурна със соев сос

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
696
2k
5k
401
4
25/03/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо571
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Измиваме сьомгата. В подходящ съд правим марината за сьомга. Изсипваме сока от двата лимона, бялото вино, зехтина, соевия сос, прибавяме черния пипер и солта, разбъркваме до получаването на хомогенна смес.

Поставяме сьомгата и мариноваме за около половин час. Вадим, нареждаме в тавичка и на всяко едно парче, изсипваме по малко от марината.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна около 25 минути.

Поднасяме готовата печена сьомга с подходяща гарнитура за риба.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар