Друсан кебап на Вики

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k8092k
Друсан кебап на Вики1 / 2
06/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Основно кулинарно правило Колкото по-силно друсате кебапа, толкова по-вкусен ще стане!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате свинското на кубчета и запържвате в сгорещено олио. След около 2-3 минути намалете котлона, така че месото да се задушава в собствения си сос.

След като изври водата и месото остане само на мазнина добавете лука нарязан на полумесеци и бъркайте за да не загори. Добавете солта и подправките.

Объркайте добре. Поднесете друсания кебап с гарнитура от топка ориз.

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка: