Зеленчуков сос за пържена риба

18/03/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо222
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в маслото при непрекъснато бъркане ситно нарязаните праз и целина и маковото семе, прибавете сметаната и оставете сосът за риба да ври 10 мин.

След като го свалите от огъня, го подправете със ситно нарязания копър, черния пипер и солта.

Поднесете към печена или пържена риба.

Шола плитка за 700мл - 18см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шола плитка за 700мл - 18см
8.50 лв.
Виж ››

Много приложения - една шола, която може да ползвате за съхранение, поднасяне или приготвяне на храна. Шолата е плитка и подходяща за разбъркване на сосове или сервиране на малко количество храна. Компактна и удобна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар