Дробчета в гювечета

14/03/2019
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене75 мин.
  • Общо115 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо44
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган с малко олио запържете наситнения лук и когато е готов, добавете нарязаните на тънки филийки гъби и надробените на парчета пилешки дробчета.

Обърнете ги, посолете, сипете виното и когато то се изпари, добавете киселото мляко.

Докато се задушава сосът, намажете дъната на огнеупорни чинийки или купички с малко масло и чукнете по 2 яйца във всяка от тях и ги запечете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 5 мин.

Разпределете върху порциите гъбите и дробчетата, украсете с клонки магданоз и сервирайте с няколко пържени филийки.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар