Витаминозна салата с цвекло, круши и ядки

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
09/03/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо88
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцежда се добре една глава сварено цвекло от буркан. С резачка за кашкавал се реже на къдрави парченца и поставяме на дъното в чиния.

Обелена краставица се реже на полумесеци и нареждаме по краищата на чинията, а обелена и почистена от семената круша се реже на парчета и поставяме върху цвеклото.

Поръсваме се с малко сол, зехтин и лимонов сок.

Разпределят се орехови ядки върху нашата витаминозна салата и я поднасяме поръсена с нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар