Прясно зеле с наденица

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
326
291
03/10/2019
"Сега искаме някой да ни обясни как от едно зеле и една наденица се получава толкова вкусно ястие "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 644
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • зеле - 1 глава
  • наденица - македонска наденица 2 бр.
  • заквасена сметана - 150 г
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното зеле се запържва с малко олио. След като омекне, към него се прибавя нарязаната на полукръгчета наденица.

Когато и тя стане готова, се слагат солта, дафиновия лист, черния пипер и сметаната, разбърква се добре и се оставя да покъкри 10 минути.

Поднесете готовото прясно зеле с надница с домашен хляб.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар