Боровинкова торта

11/03/2019
"И други торти сме опитвали, но тази направо ни плени от първата хапка "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо447
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте белтъците със захарта, ванилията и солта, прибавете отделно разбитите жълтъци, брашното, нишестето и бакпулвера.

Изсипете сместа във форма за торта с диаметър около 28 см и печете 20 мин. във фурната на 200 градуса.

Разделете блата за торта на две и намажете едната с малиново желе, 1/3 от сварения с млякото пудинг-крем и 1/3 от боровинките, които сте подсушили след измиването им.

Отгоре сложете втория блат и с останалия крем намажете цялата торта.

Гарнирайте я с останалите боровинки, а ядките набодете отстрани на тортата.

Метален шприц с 13 диска за бисквитки и 8 айсинг приставки
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Метален шприц с 13 диска за бисквитки и 8 айсинг приставки
31.25 лв.
Виж ››

С металния шприц в ръка никой няма да може да ви спре да сътворите най-красивата декорация за торти и сладки. Към шприца има различни приставки, събрани в удобна кутия. Един шприц - много възможности за украсяване!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар