Бързи гювечета с кашкавал и яйце

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
637
2k
4k
339
3
29/01/2019
"Перфектните гювечета са именно такива - бързи и много апетитни "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 882
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме гювечето, като най-отдолу изсипваме олиото. Върху него поставяме консервирани домати.

Нарязваме кашкавала на плочки, който поставяме по стените на самото гювече. Върху доматите консерва натрошаваме сиренето и поръсваме с чубрица.

Отгоре нарязваме печени чушки на кубчета, счукваме яйцето и затваряме капачето на гювечето. Поставяме във фурната или в микровълнова фурна и печем до запичане на самото яйцето.

Бележка: Продуктите са за едно гювече. За повече порции, трябва да бъдат увеличени.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар