Ezine.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Пълнозърнести брускети

Пълнозърнести брускети

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k5
Пълнозърнести брускети
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2

Необходими продукти

  • хляб - 6 бр. пълнозърнест
  • зехтин - за поръсване
  • мащерка - за поръсване
  • морска - сол по 1 щипка
  • колбаси - 50 г шпеков салам
  • кашкавал - 50 г
  • зелен лук - 3 - 4 бр. пера
  • масло - 1 с.л. за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филии от пълнозърнест хляб с масло и поръсваме със смляна морска сол и сушена мащерка.

Нареждат се в тава и печем за 10 минути да се зачервят в загрята фурна на 180 градуса и изваждаме.

Колбас се нарязва на кръгчета или полумесеци и се нареждат върху хляба.

Поръсват се с настърган кашкавал и пера зелен лук. Сервираме готовите брускети.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: