Начин на приготвяне
В тиган запържвам нарязаното на парчета свинско месо, и малко преди да го отведа от котлона, добавям ситно нарязания лук. След като го отведа от огъня, поръсвам с кимион, черен и червен пипер, малко чесън, щипка сол.
Оставям го настрана да престои, докато подготвя другите продукти. С леко намокрен нож нарязвам топеното сирене на колелца, като при всяко рязане мокря ножа за по-лесно рязане. Нарязвам гъбите на по-дебели парченца.
Намазнявам леко дъното на гювеча. Започвам да редят суджук и свинското месо, докато не покрият дъното. Върху тях слагам кръгчета топено сирене, и отгоре гъби.
Повтарям това, докато не приключа с продуктите, като отгоре завършвам с топено сирене и гъби. Слагам бялото вино. Пека за около 2 часа на 200 градуса.