Татли

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k472
Татли
Снимка: Марияна
23/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грисът се запича на тиган на бавен огън до получаване на златист цвят. Прибавя се прясно мляко, като постоянно се бърка.

Получената смес се разделя на две части, като към едната от тях се прибавя какао.

В предварително намазана с масло формичка се редят на пластове различните по цвят смеси от грис и сиренето. Формичките се оставя в хладилник, за да се стегне грисът, след което се изсипват.

Декорират се готовите татли с бадемите, шоколадовите пръчици и плодове по избор.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: