Паниран зрял боб

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
157
22/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо310
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме боба, като се внимава да не се развари много.

Приготвя се гъста панировка от брашното и яйцата. Към нея се добавят малко сол и много ситно нарязаните копър и магданоз.

Бобът се отцежда от течността и всяко зърно се пуска в сместа за паниране. Оттам се гребва с лъжичка и се пуска в силно сгорещено олио. Панираните зърна се изваждат от мазнината с решетъчна лъжица.

Поднасят се топли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар