Паниран зрял боб

22/01/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак584
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене75 мин.
  • Общо95 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо140
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме боба, като се внимава да не се развари много.

Приготвя се гъста панировка от брашното и яйцата. Към нея се добавят малко сол и много ситно нарязаните копър и магданоз.

Бобът се отцежда от течността и всяко зърно се пуска в сместа за паниране. Оттам се гребва с лъжичка и се пуска в силно сгорещено олио. Панираните зърна се изваждат от мазнината с решетъчна лъжица.

Поднасят се топли. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар