ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пържоли»Пилешки пържоли на грил тиган

Пилешки пържоли на грил тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k7565
Пилешки пържоли на грил тиган
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
1 / 2
14/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С нож внимателно се обезкостяват пилешките бутчета, да се получи като пилешки пържоли.

Поръсват се със сол, черен пипер, къри, риган и зехтин. Оставяме на хладно да поемат от марината за 1 час.

Загрява се грил тиган, леко намазан с мазнина, и печем пилешките пържолки от бут от двете страни до готовност. Сервираме топли с лимонов сок и зимна салата.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: