Начин на приготвяне
С помощта на блендер си смиламе бисквитите. Към тях добавяме захарта и разтопеното масло.
Разбъркваме добре и изсипваме в тавичка с махащи стени. Поставяме във фурната и печем на 180 градуса за 5 минути.
В дълбока купа поставяме изварата, двата вида захар, джинджифила, царевичното нишесте, канелата и есенцията и разбиваме с миксера всички съставки. Готовата смес оставяме на страна.
В друга купа поставяме овесените ядки, брашното, кафявата захар, канелата и накрая изсипваме разтопеното масло.
С помощта на вилица разбъркваме съставките, докато се размесят.
Към готовия изпечен блат изсипваме сместа с изварата и заглаждаме отгоре. Почистваме двете ябълки от семките и нарязваме на тънки филийки.
Отгоре върху сместа подреждаме филийките ябълки и върху тях поръсваме сместа от овесените ядки.
Поставяме чийзкейка във фурната и печем на 180 градуса за 30 минути.