Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Свински кебап с чушки от туршия

Свински кебап с чушки от туршия

Свински кебап с чушки от туршия2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • свинско месо - 600 г бон филе
  • лук - 5 глави
  • чушки - 6 бр. червени (от туршия)
  • олио - 4 - 5 с.л.
  • зелев сок - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем свинското месо на хапки. В загрято олио ги запържваме.

След това ги изваждаме и поставяме в йенска тенджера с капак, а на тяхно място задушаваме нарязания лук и чушките на ивички.

Всичко това изсипваме върху месото, посоляваме, поръсваме с черен пипер и заливаме със зелевия сок.

Задушаваме кебапа под капак в умерена фурна и го сервираме горещо. Уникално вкусен свински кебап с чушки от туршия.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: